ΘΕΑΤΡΟ: ΚωμΟδύσσειαΟ Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» θα παρουσιάσει το έργο της Μαρίας Κίτρα «Κωμοδύσσεια», μια παιδική παράσταση που απευθύνεται στους μικρούς του κυρίως φίλους χωρίς να αποκλείει και τους ενήλικους συνοδούς τους, από 21-23 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στο κηπάριο της Μεταμόρφωσης.

Η δική μας «περίπου» Οδύσσεια δανείζεται τα στοιχεία του γνωστού μας μύθου, ξεστρατίζει όμως σημαντικά από το αρχαίο έπος αφού όπως το λέει κι ο τίτλος δεν είναι Οδύσσεια αλλά Κωμοδύσσεια. 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ήρωας... που όλοι τον ξέρουμε! Ο πολυμήχανος Οδυσσέας! Αυτό που δεν ξέρουμε όμως, είναι τα παθήματά του...

Παρουσιάζεται η κωμική αυτή πλευρά με την σπουδαία αυτή παρωδία του γνωστού μύθου με τις περιπέτειες του Οδυσσέα, με άφθονο γέλιο, μουσική και χορογραφίες! Μουσικές, σχεδίες, τριήρεις, νησιά και... λωτοί για να ξεχαστούμε από την δύσκολη καθημερινότητα και να περάσουμε καλά! Ο πολυμήχανος Οδυσσέας και η παρέα του σε μια παράσταση που θα φέρει... τρικυμία στην καρδιά σας!

Σκηνοθεσία: Βέτα Αποστολίδου 
Σκηνογραφία: Πηνελόπη Ασλάνογλου

Τιμή εισιτηρίου: 5€
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons