Θεατρικό Εργαστήριο με τον Ακύλλα Καραζήση στο Akropoditi DanceFest 2017

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου στη Σύρο

Akropoditi DanceFest 2017
08 - 21 Ιουλίου 2017

Δύο εβδομάδες γεμάτες από εργαστήρια, παραστάσεις, βραδιές συναντήσεων, ανοιχτές παρουσιάσεις, διαλέξεις, Jams - ανοιχτούς αυτοσχεδιασμούς.


Παίζω θέατρο μιλώντας για τον εαυτό μου

Θεατρικό εργαστήριο με τον Ακύλλα Καραζήση στο πλαίσιο του Akropoditi DanceFest 2017
10 - 14 Ιουλίου, 4 ώρες/μέρα (10:00 – 14:00)

Αυτό ας το σκεφτούμε σαν ερώτηση. Ποιον παίζω στο Θέατρο;
Με υλικό αποσπάσματα της βιογραφίας μας καθώς και κομμάτια από θεατρικά έργα, θα ερευνήσουμε με τα λόγια αλλά και με το σώμα μας το θεμελιώδες θεατρικό ερώτημα: Ποιος μιλάει μέσα από το στόμα και το σώμα του ηθοποιού;
Χωρίς φιλοδοξία να δοθεί απάντηση, απλώς θα ερευνήσουμε παιγνιωδώς αυτήν την ερώτηση.
Το ψυχαναλυτικό κομμάτι δεν πρόκειται να μας απασχολήσει, το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στο κομμάτι της εκφραστικότητας, της αναπαράστασης κλπ.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα εργαστήρια
του Akropoditi DanceFest 2017 ως και τις 15 Ιουνίου 2017

Κάντε την αίτησή σας εδώ


Ο Ακύλλας Καραζήσης γεννήθηκε το 1957. Σπούδασε στη Γερμανία όπου και πρωτοδούλεψε στο Θέατρο.
Το 1991 επέστρεψε στην Αθήνα. Συνεργάστηκε κυρίως με το Θέατρο Αμόρε του Γιάννη Χουβαρδά, και το Θέατρο Θησείον του Μιχαήλ Μαρμαρινού καθώς και αργότερα με το Εθνικό Θέατρο και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλές Διεθνείς συμπαραγωγές και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τα εξής θέατρα του εξωτερικού: La Mama Theater of New York, Schaubuehne Berlin, Winkelwiese Zuerich, Theater Mahagoni Hildesheim, Theaterhaus Jena και άλλα. Εργάζεται σαν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει διδάξει στις Δραματικές Σχολές του Εθνικού Θεάτρου και του Ωδείου Αθηνών.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του φετινού Φεστιβάλ 

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο facebook

Ελάτε στην Ερμούπολη να μοιραστούμε το ίδιο πάτωμα, την ίδια αμμουδιά, να χορέψουμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες αλλά και να προσεγγίσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, έκφρασης και παρατήρησης.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons