1ο Ολιστικό Φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο (7-9.7.2017)

1ο Ολιστικό φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο
"Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις" 
Το αυθεντικό holistic fitness, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα και εμπλούτισε η Σοφία Αμούντζια, το 2008, δημιουργήθηκε για να ενημερώνει και να καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων, που ζουν στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον και αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και θεραπείας.

Το Holistic Fitness είναι ο υγιής και ποιοτικός «Τρόπος να ζεις».

Απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά.

Ποια είναι η Σοφία Αμούντζια

Πτυχιούχος του Α.Π.Θ, επιστημονική συνεργάτης της και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae kwon do με master 7 Dan, παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo και το 2008, το νέο τροπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life. Ανέλαβε ως manager fitness το gym-spa του Hilton Athens και συνεχίζει να συνεργάζεται με διακεκριμένους χώρους.
Έχει εμπειρία και γνώσεις σχεδόν από τα παιδικά της χρόνια (7 ετών) στις πολεμικές τέχνες, την ανατολίτικη φιλοσοφία, τον οραματισμό, το διαλογισμό, τη Μακροβιοτική και μεσογειακή διατροφή και από το 1996 μέχρι και σήμερα, σε Aerobic and Fitness, Holistic Personal Training, Cross Fitness, Qi Gong, Yoga, Pranic Healing, Εναλλακτικές θεραπείες, Silva, Life Coaching, Ψυχολογία, Ενεργειακή ψυχολογία, Φυσιορρύθμιση, Φυσικοπαθητικη και συνεχή ενημέρωση στο χώρο της υγείας (κλασσική και συμπληρωματική ιατρική) με τη συνεργασία κορυφαίων επιστημόνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη ''Spetses Classic Yacht Regatta'' το αυθεντικό Holistic Fitness-Life-Health της Σοφίας Αμούντζια.
Τα 16 χρόνια που εργάζεται ως Fitness Manager και Holistic Personal Trainer - Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο. Sponsor 2000-20017 Nike Hellas, Interamerican, Lipton, Notos Home (events), Υποστηρικτές: Hilton Athens, Εψα, COCO-MAT, Women's Health Hellas, TV (alpha, skai, Ant1 Mega, E, ΕΡΤ).

Τι είναι το Ολιστικό Φεστιβάλ

Σκοπός του φεστιβάλ είναι το ευρύ κοινό να γνωρίσει βιωματικά έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής με θετική ενέργεια.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.


Το 1ο Ολιστικό Φεστιβάλ
7 - 8 - 9 Ιουλίου 2017: Σύρος

Με την αιγίδα του Δήμου Σύρου, της ΑΟΤΕ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των υπουργείων Υγείας και Τουρισμού και τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με σύνθημα "Έλα με το ποδήλατο σου κι απόλαυσε σινεμά", σκοπός του φεστιβάλ είναι να παρακινήσει τους θεατές να πάρουν τα ποδήλατα τους, να ξεφύγουν από την καθιστική ζωή και να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες κοντά στη φύση, προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους ζωής και δράσης σε θεάματα που έχουν αποτυπωθεί στη συνείδησή μας με περιορισμένους τρόπους.


Περισσότερες πληροφορίες: http://holisticfestival.gr

Επικοινωνία: 
Σοφία Αμούντζια, Τηλ. 6973326943, e-mail: amountziasofia@gmail.com 
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons