ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο θησαυρός του μακαρίτη

Η θεατρική ομάδα «Ομάδα Θεάτρου 08» παρουσιάζει, με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αντώνιος Ε. Κομνηνός, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30, στο Θέατρο Απόλλων, το θεατρικό έργο “Ο Θησαυρός του Μακαρίτη” των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου.


Πληροφορίες για την Ομάδα
Η «Ομάδα Θεάτρου 08» έχει βασικό σκοπό την έμπρακτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την ενίσχυση ευπαθών ομάδων. Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων και σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη υποστήριξη χορηγών έχει διαθέσει 200.000 ευρώ σε δωρεές. Βασίζεται στην εθελοντική προσφορά, πρεσβεύοντας ότι η συνεργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Έχει πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν θερμά την προσπάθεια και το έργο της. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο κληροδότημα Δον Ιωάννου Στεφάνου.

Τιμή εισιτηρίων: 12€

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons