Κυριακή της Πεντηκοστής - Εορτή Αγίου Πνεύματος - Ιερά μνήμη Αγίου Δωροθέου (Ονοματήρια Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

07:30 π.μ.: Θεία Λειτουργία στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου κ. Δωροθέου Β' επί τη λήξει της εφετινής περιόδου συνεδριών του «ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» στη Σύρο, που διευθύνεται από τον Αρχιμ. Μελέτιο Ζαχαρόπουλο, μετά το πέρας της οποίας θα παρατεθή δοχή από τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

07.00 μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός της παραμονής της εορτής του Αγίου Πνεύματος και της ιεράς μνήμης του Αγίου Δωροθέου στον ΙΕΡΌ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ Άνω Σύρου προεξαρχόντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β'.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΙΝΕΥΜΑΤΟΣ & ΑΓΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ

07.30 π.μ.: Ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΊΚΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 
Ερμούπολη, 30 Μαΐου 2017

  1. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα δεχθεί τις ευχές όσων επιθυμούν στο Επισκοπειό της Ερμουπόλεως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και από ώρας 7ης απογευματινής.
  2. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, δε θα λειτουργήσουν οι άλλοι Ιεροί Ναοί της Σύρου, εκτός του Ιερού Ναού Παναγίας Τριάδος, Άνω Σύρου.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons