Συναυλία με έργα για εκκλησιαστικό όργανο και χάλκινα πνευστά

Η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Σωματείου FORUM20.21, τρία χρόνια μετά την ίδρυση του και με τη λήξη της θητείας του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του, αποφάσισε τη διάλυση του. Βασικός σκοπός της σύστασης του υπήρξε η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που στήριζε την υποψηφιότητα της Σύρου (SYROS-CYCLADES 2021) για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Έχοντας πράξει το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη αυτού του σκοπού που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε, το FORUM20.21 θεωρεί πως συνέβαλε θετικά στην καλλιέργεια μιας νέας αντίληψης καθορισμού υψηλών στόχων, ανάλογων των δυνατοτήτων του τόπου μας.

Κλείνοντας αυτόν τον σύντομο κύκλο ζωής του, το FORUM20.21 με την υποστήριξη της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, σας καλεί στη συναυλία για χάλκινα πνευστά και εκκλησιαστικό όργανο που θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 9.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Παίζουν οι μουσικοί: Σπύρος Αρκούδης (τρομπέτα), Γιάννης Καΐκης (τρομπόνι), Χρήστος Παρασκευόπουλος (εκκλησιαστικό όργανο)

Χορηγοί: BLUE STAR FERRIES, ASTRA AIRLINES, ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.

---------
Καθεδρικός Ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου
Σάββατο 17 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ. (διάρκεια 50΄)
Είσοδος ΕλεύθερηΑπό τις 8.00 μ.μ. έως τις 8.50 μ.μ. οι "Μικροί Ξεναγοί της Άνω Σύρου" θα προσφέρουν ξεναγήσεις στο μεσαιωνικό οικισμό από την Κιουρά (πάνω τέρμα) έως τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons