Η Σύρος πρωταγωνιστεί στο Περιοδικό "Travel" του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου

Στο Περιοδικό "Travel" του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου (2.4.2017) πρωταγωνιστεί η Σύρος μέσω της δημοσιογράφου, κας Ξένιας Στούκα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο αφιέρωμα:

ΣΥΡΟΣ
Γλυκιά μου... Φραγκοσυριανή

Εδώ και αιώνες δύο διαφορετικοί θρησκευτικοί κόσμοι συμβιώνουν αρμονικά στην καρδιά του Αιγαίου. Η... αριστοκράτισσα Σύρος παραδίδει κάθε χρόνο μαθήματα ευδαιμονίας και ταμπεραμέντου

"Σαν να είναι το πιο μεγάλο αρχοντικό σε όλο τον κόσμο, παραδίδει τα κλειδιά σε όποιον θέλει να τη γνωρίσει. Η Σύρος μοιάζει πράγματι με υπαίθριο μουσείο, όπου το ρεμπέτικο συμπράττει με την όπερα και οι βιομηχανικές τομές με τις μοναδικής αισθητικής αρχιτεκτονικες γραμμές αλλοτινών και σύγχρονων τάσεων. Η Σύρος, μάλιστα, το Πάσχα, αποτελώντας μια από τις λίγες γωνιές αρμονικής θρησκευτικής συνύπαρξης του πλανήτη. στέλνει μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και μας προσκαλεί σε εμπειρία μοναδική και ασυναγώνιστη", αναφέρει η κα Στούκα αποδίδοντας σωστά την ποιότητα και τον πολιτισμό που χαρακτηρίζει την Σύρο.

Μέσα σε δύο ενότητες "Κατάνυξη αρωμάτων και χρωμάτων" και "Ω, γλυκύ μου Έαρ" ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία  να γνωρίσει τη Σύρο και τις ομορφιές της. Να μεθύσει από τα αρώματα των λουκουμιών και να περπατήσει στα ασβεστωμένα σοκάκια της Άνω Σύρου.

Το αφιέρωμα κλείνει με προτάσεις μετακίνησης, εξόδου και διαμονής στην αρχόντισσα των Κυκλάδων.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons