Ο Γερμανός Χρυσός Παραολυμπιονίκης Niko Kappel στην Σύρο

Στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για την προβολή του νησιού μας στη γερμανική αγορά και σε συνέχεια της φιλοξενίας του Γερμανού χρυσού Ολυμπιονίκη, Christian Reiz, τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα φιλοξενηθεί στη Σύρο για μία εβδομάδα ο Γερμανός Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Niko Kappel.

Ο Niko Kappel θα φτάσει στο λιμάνι της Σύρου, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ώρα 21:10 με το Blue Star Naxos, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή από εκπροσώπους του Δήμου, ενώ θα συνοδεύεται από γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία θα καλύψουν τη διαμονή του.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, επιλέγοντας καινοτόμες ενέργειες για την προβολή του νησιού μας μέσω της τηλεόρασης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου, επιδιώκει να διεισδύσει στις ξένες αγορές και κυρίως στη γερμανική, που προσελκύει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε το Δελτίο Τύπου για την επικείμενη άφιξη του Niko Kappel στη Σύρο www.newsletter-webversion.de/?c=0-xd18-14anb2-7j2


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons