Η Ιωάννα Λεγάκη Live @ Ελαιών

Το Ελαιών Μεζεδοπωλείο-Cafe Bar φιλοξενεί ζωντανά την Ιωάννα Λεγάκη και σας προσκαλεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 21.30 και την Κυριακή 9 Απριλίου από το μεσημέρι, να διασκεδάσετε με νησιώτικα τραγούδια.

  • Σάββατο: Είσοδος 10 ευρώ το άτομο με ποτό και 80 ευρώ η φιάλη ανά 4 άτομα με φρουτοσαλάτα και ποικιλία τυριών
  • Κυριακή: Με φαγητό


Σας περιμένουμε!Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο η καταγωγή της από Κρήτη και Νάξο έχει αφήσει το στίγμα της τόσο στον τρόπο που τραγουδάει, όσο και στο ρεπερτόριο της. Χωρίς οικογενειακή παράδοση, με μόνο όπλο το ταλέντο της, κατάφερε να σταθεί πλάι σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως τον Νίκο Χατζόπουλο, τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Βασίλή Τερλέγκα κ.α.

Σε όσους αγαπούν το νησιώτικο τραγούδι, το όνομα Ιωάννα Λεγάκη είναι γνωστό. Η πανέμορφη τραγουδίστρια, με τη χαρακτηριστική φωνή, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό τα 12 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.

Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικές δουλειές με τίτλους «Αύρα Αιγαίου» και «Έλα να το ρίξουμε έξω» με την υπογραφή δύο καταξιωμένων δημιουργών: του στιχουργού Θανάση Περιστεράκη και του συνθέτη Γιάννη Ανδρή.

Αυτή τη φορά η «αεικίνητη» καλλιτέχνης δοκιμάζει κάτι διαφορετικό στην καριέρα της, αφήνοντας για λίγο τα νησιώτικα που τόσο αγαπάει. Το νέο της τραγούδι «Ακραίο καιρικό φαινόμενο» είναι ένα χορευτικό κομμάτι, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και το οποίο αποτελεί πρόκληση για την ίδια καθώς συμμετέχει σε στίχο και μουσική μαζί με τους δύο δημιουργούς Νίκου Νικολαϊδη (στίχο) και Γιάννη Φακίρη (μουσική).

Το επόμενο της βήμα είναι η νέα της συνεργασία με τον Ματθαίο Γιαννούλη που θα κυκλοφορήσει το Πάσχα με το τραγούδι «Είσαι αρρώστια». [Πηγή: protothema.gr]


-----------
Ελαιών Μεζεδοπωλείο-Cafe Bar
Ακτή Πέτρου Ράλλη και Άνδρου 2, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281081952
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons