«Deree visits Syros» - Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση από το Deree στη Σύρο


«Deree visits Syros»
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση από το Deree στη Σύρο, το
Σάββατο 6 Μαΐου (Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης)

Το Deree – The American College of Greece επισκέπτεται τη Σύρο και προσκαλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, τα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και οι μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να θέσουν τις σωστές βάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η εκδήλωση Deree visits Syros θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Πλατεία Μιαούλη, στην Ερμούπολη. Σύμβουλοι εγγραφών του Deree, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων, ώστε να συζητήσουν εκτενέστερα για τις διαφορετικές πτυχές των σπουδών στο Deree:
  • Τα 27 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.λπ.
  • Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για το 2016-17. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μαθητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται υποτροφία.
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό (Study Abroad) και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.
  • Τη δυνατότητα σπουδών στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υπο-ειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).
  • Την πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενασχόληση με τη φοιτητική κοινότητα, που αποτελούν βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ακόλουθη ιστοσελίδα (www.acg.edu/syros).

Υποτροφίες ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για σπουδές στο Deree

Το Deree – The American College of Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με αποστολή την προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση. Κάθε χρόνο προσφέρει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να στηρίξει νέους που επιθυμούν να φοιτήσουν σε αυτό.

Οι υποτροφίες αυτές προέρχονται είτε από δωρεές φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος είτε από ίδια κεφάλαια του Κολλεγίου, ενώ οι υποτροφίες ξεπερνούν τις 100 και παρέχονται βάσει οικονομικών ή/και ακαδημαϊκών κριτηρίων, ή/και βάσει καταγωγής. Πέρυσι, ένας στους δύο φοιτητές του Deree έλαβε κάποιας μορφής οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές του. 

Στο Deree κάθε νεοεισερχόμενος φοιτητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται ακαδημαϊκή υποτροφία που καλύπτει από 25% έως και 50% των διδάκτρων. Παράλληλα, όμως, προσφέρονται σε περισσότερους από 200 φοιτητές ετησίως θέσεις μερικής απασχόλησης εντός του εκπαιδευτικού οργανισμού ως επιπλέον μορφή στήριξης.

Επιπλέον, προσφέρονται υποτροφίες με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στους φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του Deree. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θεσπίστηκε το 2014, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους, και παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ με υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Deree για την απόκτηση μίας υποειδικότητας (minor).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υποτροφίες που προσφέρει το Deree, τα κριτήρια υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, κάντε κλικ εδώ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη φοίτηση στο Deree και τις υποτροφίες; Δηλώστε συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση Deree Visits Syros που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Πλατεία Μιαούλη, στην Ερμούπολη. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους και αποφοίτους του Deree και να ενημερωθείτε για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών!

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 27 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NEASC (New England Association of Schools and Colleges) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 5 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας και της Εκπαίδευσης.


Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 142 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο και λύκειο Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons