Επιμνημόσυνη δέηση για τον αείμνηστο Πατέρα Τζώρτζη Δαλέζιο από το Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σύρου
Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου θέλοντας να τιμήσει τον αείμνηστο Πατέρα Τζώρτζη Δαλέζιο, ο οποίος ήταν ο λόγος και η πηγή έμπνευσης για το λογότυπο του συλλόγου μας, που έφυγε από κοντά μας στις 20/04 του 1992, Μεγάλη Δευτέρα, σας καλεί όπως παρεβρεθεί​τε στον Ιερό Ναο Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Μάννα όπου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, από τον εφημέριο ενορίας Μάννα Πατέρα Αντώνιο Βουτσίνο στον προαύλιο χώρο του ναού όπου βρίσκεται η προτομή του Πατέρα Δαλεζιου Τζώρτζη, μετά το πέρας της λειτουργίας.

Ενημέρωση προς εσάς όπου θέλετε να παρεβρεθείτε στην λειτουργία, όπως προσέλθετε στον χώρο στάθμευσης του Σκλαβενίτη (πρώην Μαρινόπουλος), και ώρα 10:45 την Κυριακή 23/04, ώστε να προβούμε όλοι μαζί στον ιερό ναό Μεταστάσεως της Θεοτόκου. 

Μετά το πέρας της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί ομαδική αναχώρηση με τις μοτοσικλέτες, κάνοντας μία διαδρομή προς τα χωριά και καταλήγοντας στον Πάγο, ώστε να αφήσουμε όλοι μας από ένα λουλούδι στο σημείο που έφυγε ο αγαπητός Πατέρας τη μέρα εκείνη.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons