ΗΜΕΡΙΔΑ: Ελληνικά νησιά - Προηγμένες λύσεις διαχείρισης

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 και ώρα 12.00, στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείου Σύρου, με τίτλο “Ελληνικά νησιά. Προηγμένες λύσεις διαχείρισης.”.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων ειδικής μορφολογικής μελέτης που εκπονήθηκε με τη συναίνεση του Δήμου Σύρου -  Ερμούπολης, μεταξύ 06-09/03/17, για τα Αστικά Στερεά Απόβλητα του Δήμου από ειδικό κλιμάκιο της εταιρείας TOMRA Sorting και του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Γκίκα, καθηγητή τμήματος Μηχανικής Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης και επιβλέπων της μελέτης.

Επικοινωνία: info@dynamicvision.gr, 210 3611106
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.