3η Διημερίδα Αναισθησίας και Διαχείρισης του Πόνου στο Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς (3-4.6.2017)

Η 3η Διημερίδα Αναισθησίας και Διαχείρισης του Πόνου στο Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς, που διοργανώνει η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου, στις 3-4 Ιουνίου 2017, στο ξενοδοχείο Dolphin Bay στο Γαλησσά.

Κόστος συμμετοχής
180€ (μέλη) - 220€ (μη μέλη)

Εκπαιδευτές Διημερίδας
Ιωάννης Σάββας, Τηλέμαχος Αναγνώστου, Κυριακή Παυλίδου

Για 7η συνεχή χρονιά η ΕΛΕΚΖΣ θα είναι παρούσα στην ελληνική περιφέρεια με επιστημονικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Η παροχή σύγχρονης μεταπτυχιακής γνώσης σε θέματα και πρακτικές που μπορούν να αφομοιωθούν και κυρίως να χρησιμοποι- ηθούν άμεσα από όλους μας.

Οι περιφερειακές διημερίδες του 2017 είναι αφιερωμένες στην Αναισθησιολογία και Αναλγησία.

Όλοι οι κτηνίατροι ζώων Συντροφιάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά σχετικά ζητήματα. Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν στο χειρισμό των πε- ριστατικών, όπου απαιτείται αναισθησία/αναλγησία, με άνεση και πρωτίστως αποφεύγοντας να βλάψουν τους ασθενείς, δηλαδή με ασφάλεια.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας καθώς και στη διεκπεραίωσή του συνεργάζονται σχεδόν όλοι οι έλληνες ειδικευμένοι Κτηνίατροι Αναισθησιολόγοι. Η επιλογή των πόλεων έγινε και εφέτος με το σκεπτικό της καλύτερης διασποράς σε όλη την έκταση της πατρίδας μας και επιπλέον με τη δυνατότητα συνδυασμού της διημερίδας με κάποια τουριστική απόδραση.

Η επαναλαμβανόμενη - σε πέντε πόλεις - διημερίδα Αναισθησιολογίας/Αναλγησίας της ΕΛΕΚΖΣ για το 2017 έρχεται να προστεθεί στις ανάλογες επιτυχημένες εκδηλώσεις της περιφέρειας των προηγούμενων χρόνων οι οποίες έχουν αγκαλιαστεί από τους έλληνες κτηνιάτρους και έχουν γίνει θεσμός.


Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons