ΕΚΘΕΣΗ: Ξυλόγλυπτες Δημιουργίες | Νίκος Τσαλαματάς

Η ατομική έκθεση του Νικόλαου Τσαλαματά με τίτλο "Ξυλόγλυπτες Δημιουργίες" θα φιλοξενηθεί από τις 8 έως 18 Απριλίου 2017, στην αίθουσα Γ & Ε Βάτη του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Εγκαίνια: 
Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 | Ώρα 20.00

Ώρες Λειτουργίας (καθημερινά):
11.00-14.00 και 19.00-22.00Σύντομο Βιογραφικό:
Ονομάζομαι Τσαλαματάς Νικόλαος του Παναγιώτη και είμαι Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Από τον Οκτώβριο του 1984 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με θέματα στατικών Μελετών. Συγκεκριμένα με μελέτες νέων κτιριακών έργων και με μελέτες ειδικών τεχνικών έργων (αποκαταστάσεις και ενισχύσεις κτιρίων, αποκαταστάσεις μνημείων κ.λ.π).

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να ανιχνεύσω τη φύση μιας εσωτερικής δημιουργικής παρόρμησης, άρχισα να εκφράζομαι δουλεύοντας πάνω στο γοητευτικό, ελκυστικό και ζωντανό υλικό του ξύλου. Έτσι από το καλοκαίρι του 2012 ασχολούμαι συστηματικά με ιδιαίτερο πάθος και αφοσίωση με την τέχνη της Ξυλογλυπτικής.

- Νικόλαος Τσαλαματάς Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons