Παράσταση Καραγκιόζη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ΕρμούποληςΟι "Κυριακές στο 3ο" παρουσιάζουν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στις 17.30 την παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο "ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι". 

Αμέσως μετά θα φτιάξουμε τις δικές μας φιγούρες γι' αυτό φέρτε το ψαλιδάκι σας και κόκκινους και πράσινους μαρκαδόρους!!!

Σας περιμένουμε στο σχολείο μας να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα!!! 

Είσοδος Ελεύθερη!!!Λίγα για το έργο:

Ένα τεράστιο φίδι παρουσιάζεται στο αραχνιασμένο σπήλαιο κάτω από το παλαιό κάστρο. Οι γεωργοί φοβούνται το φίδι παραμελούν τις καλλιέργειες τους. Η δεξαμενή η οποία βρίσκεται κοντά στο σπήλαιο και υδροδοτεί την πόλη με τις τελευταίες βροχές θα φράξει από πέτρες. Οι κάτοικοι της περιοχής υποφέρουν από την έλλειψη νερού και τροφίμων.

Ο βεζίρης αναθέτει στο Χατζηαβάτη να γυρίσει όλη την πολιτεία και να φωνάξει τη διαταγή του: "Άγγλοι ! Γάλλοι ! Πορτογάλοι ! Όποιος κατορθώσει να φονεύσει τον κατηραμένο όφη, αυτός θα πάρει την βεζυροπούλα ως σύζυγο, ένα πολύτιμο δώρο και μετά το θάνατο του βεζίρη και το θρόνο".
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons