ΣΙΝΕΜΑ: Woman in the dunes (Γυναίκα στους Αμμόλοφους)

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Woman in the dunes" [Γυναίκα στους Αμμόλοφους] (Hiroshi Teshigahara ) στα πλαίσια του αφιερώματος "Filming in Japan" την Τρίτη 21 Φλεβάρη 2017 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2) και ώρα 21:15.

Η προβολή θα αρχίσει αυστηρά στην ώρα της λόγω μεγάλου μήκους της ταινίας.​ΥΠΟΘΕΣΗ: Βασισμένο στο ομότιτλο λογοτεχνικό έργο του Κόμπο Άμπε, η «Γυναίκα στους αμμόλοφους» είναι ένας μακρύς, σκοτεινός, βασανιστικά εξοντωτικός απολογισμός της διαφωνίας και του ερωτισμού ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.
Ένας εντομολόγος πηγαίνει στην έρημο για να μελετήσει ένα αταξινόμητο είδος σκαθαριού. Όταν χάνει το λεωφορείο της επιστροφής, θα μείνει για ένα βράδυ στο σπίτι μιας νεαρής χήρας, το οποίο σιγά σιγά βυθίζεται στην άμμο. Τελικά όμως η φιλοξενία αυτή θα πάρει απροσδόκητη, δραματική τροπή.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1964 | Α/Μ | Διάρκεια: 146'
Ιαπωνική ταινία, σκηνοθεσία Χιρόσι Τεσιγκαχάρα με τους: Έιτζι Οκάντα, Κιόκο ΚισίνταTags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons