Ευχαριστίες του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για την άρτια διεξαγωγή του Συριανού Καρναβαλιού "Γεώργιος Σουρής"

Το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, σκορπίζοντας χρώμα, ζωντάνια και θετική ενέργεια. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με το κέφι να παραμένει αδιάπτωτο έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις καρναβαλικές ομάδες, ιδίως στις παιδικές, οι οποίες με την πρωτοτυπία, την καλαισθησία και την τρέλα τους κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη ολοένα και ψηλότερα. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα και τους φιλοξενούμενούς μας από την Εύβοια, το Μεσολόγγι και τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του Γραφείου Πολιτισμού του Δήμου μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. 

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τους παρουσιαστές μας, τη Μαριάννα Βακονδίου και τον Γιώργο Ρούσσο για την άψογη παρουσίαση, τους κ.κ Γιώργο Μιχαλάκη, Δημήτρη Καπέλλα και Αποστόλη Καπέλλα, οι οποίοι έδωσαν ένα ξεχωριστό «χρώμα» στο Καρναβάλι μας, την κα Πηνελόπη Ασλάνογλου για την επιμέλεια του άρματος και τον κ. Παύλο Ραουζαίο για τη σπουδαία συμβολή του στο Καρναβάλι της Άνω Σύρου.

Εγκάρδιες ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε στους υπαλλήλους του Γραφείου Πολιτισμού, του Τμήματος Μικρών Έργων και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας που εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία, την οργάνωση και τη διεξαγωγή του Συριανού Καρναβαλιού, τους επιχειρηματίες του νησιού μας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην καθαριότητα της πόλης μας μετά το πέρας των εκδηλώσεων και φυσικά στους εθελοντές μας για την πολύτιμη αρωγή τους στο άριστο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς, τους κριτές και τους δημοσιογράφους για τη συμβολή τους, καθώς και το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία Σύρου για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την ομαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού. 

Τέλος, ευχαριστούμε εγκάρδια και όλο τον κόσμο που έφερε το κέφι και τη χαρά του και μας απέδειξε για μια ακόμη χρονιά με την αθρόα προσέλευσή του ότι στηρίζει και αγκαλιάζει το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής»! 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons