Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση του Συριανού Καρναβαλιού 2017

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας ότι, λόγω της πραγματοποίησης παρέλασης, στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/53-α’ απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την υπ’ αριθμ. 2132.15/466/2017 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου:

- Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, από τις 19:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος του γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την «Καμάρα», και σε τμήμα της οδού 3 ης Σεπτεμβρίου, από την Καμάρα και 100μ. προς την Απάνω Μεριά.

- Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, από τις 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Α.& Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Θ. Σπερχειού, Πρωτοπαπαδάκη, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη κ’ Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεοτσάκου, Κ. Καραμανλή, έμπροσθεν Πλ. Μιαούλης και Θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ».

- Κατά την ίδια ημέρα, από τις 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της παραλιακής οδού «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως» και «Ακτής Πέτρου Ράλλη», από το ύψος της Πυροσβεστικής έως και την πλατεία Κανάρη.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις παράλληλες οδούς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons