Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Τελετή Έναρξης του Συριανού Καρναβαλιού 2017

Προκειμένου να διενεργηθεί η Τελετή Έναρξης του Συριανού Καρναβαλιού 2017,  το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην παραλία της Ερμούπολης, κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λαμβάνοντας υπόψη τις γνωμοδοτήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και κρίθηκε απαραίτητη η διαφοροποίηση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των οδών ως εξής:

Εγκρίνεται η προσωρινή διάνοιξη του πεζόδρομου της οδού Θυμάτων Σπερχειού, για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, από τις 17:30 έως και το πέρας της τελετής έναρξης του 7ου Συριανού Καρναβαλιού 2017, έτσι ώστε η οδός να λειτουργεί μόνο ως έξοδος των αυτοκινήτων που βρίσκονται ήδη στο Νησάκι και θέλουν να αποχωρήσουν. 

Η αποχώρηση των οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Θυμάτων Σπερχειού - Ευαγγελιστρίας – Καλομενοπούλου – Απόλλωνος – έξοδος στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου, ως φαίνεται στο ακόλουθο σχεδιαστικό διάγραμμα και στις οποίες για το εν λόγω διάστημα θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση. Οι οδοί θα επανέλθουν στην πρότερα κατάσταση μετά το πέρας της εκδήλωσης. 

Περισσότερα δείτε στην σχετική απόφαση ΑΔΑ: 66ΒΜΩΗΟ-0ΡΣ
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons