1ο Workshop // Video Art Installation με τη χρήση smartphones // Αλίκη Αρναούτη


Υποδεχόμαστε την Αλίκη Αρναούτη στη Σύρο για ένα μοναδικό Workshop!

“Video Art Installation με τη χρήση Smartphones”
1-2 Απριλίου: 12-4 μ.μ και 10-2 μ.μ αντίστοιχα

Αλίκη Αρναούτη: Video Artist / Master of ArtsΑλίκη Αρναούτη
Video artist, Σκηνογράφος, Ενδυματολόγος, Φωτογράφος. Master of Arts in Scenography/ Central School of Speech and Drama/University of London.

“Video Art Installation με τη χρήση Smartphones”:
1-2 Απριλίου: 12-4 μ.μ και 10-2 μ.μ αντίστοιχα

Σκοπός:
Η γνωριμία και εξοικείωση με την έννοια του Video Art Installation στο Δημόσιο Χώρο, με την χρήση εφαρμογών Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) μέσω της χρήσης smartphone (Android ή iOS). Tο μέσο προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στον δημιουργό αλλά και στο κοινό/θεατή, στην επικοινωνία και στην πρόσβαση καθώς μπορεί εύκολα, χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος και με μειωμένο τον κίνδυνο της φθοράς να χρησιμοποιηθεί στον δημόσιο χώρο, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τον.

Πράξη:
  • Ατομική Εργασία
Δημιουργία Video Art Installations στον δημόσιο χώρο της περιοχής με σκοπό την ανάδειξη κατά τόπους ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.
  • Ομαδική Εργασία
Δημιουργία σε ομάδες video art installations στον δημόσιο χώρο της περιοχής, οι οποίες video art installations να παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη αφήγηση.
Ανάρτηση και των δύο εργασιών στο επίσημο site του Eye’s Walk Digital με προαιρετική αναφορά των συμμετεχόντων/ δημιουργών.

Επιθυμητές προϋποθέσεις: Κατοχή smartphone

Κόστος: 80 ευρώ


Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν. Στείλτε την αίτησή σας στο info@eyeswalk.gr μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons