Παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισμοτικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου ΑνατόλιαΜέσα από τη σύμπραξη του Κολλεγίου Ανατόλια με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2013, το Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά /CTY Greece. 

Πρόκειται γιο ένα Κέντρο μοναδικό στην Νοτίοανατολική Ευρώπη το οποίο προσφέρει σε μαθητές από Β' Δημοτικού έως Β' Λυκείου εξωσχολικά εκποιδευτικά προγράμμοτα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με εξαιρετικες ακαδημαϊκές ικανότητες και μεγάλη αγάπη για τη μάθηση. Θερινά, Σαββατοκύριακου και Online, τα προγράμματα του CTY Greece ανταποκρίνονται σε διαφορετικές διδακτικές ανάγκες μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδισκαλίας.

Το Κέντρο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων στην Ελλάδα και του Υπουργείου Παιδείας  και Πολιτισμού της Κύπρου.

Προκειμένου να συμμετέχει κάποιος μαθητής στα προγράμματα αυτά θα πρέπει να λάβει μέρος στις εξετάοεις του CTY Greece που διεξάγονται κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα  και στην Κύπρο. 

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης (αίθ. Παναγούλη), Πλ. Μιαούλη θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισμοτικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια.

Οι εξετάσεις του CTY Grcccc θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 05.02.2017 στην Σύρο. (Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης, αίθ. Παναγούλη, Πλ. Μιαούλη)
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons