Παιχνίδι & προβολή ταινίας για τα παιδιά στον Πάγο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού καλεί τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και προβολή της ταινίας της Disney, «Οι τρεις Σωματοφύλακες», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:00!

Περιμένουμε όλα τα παιδία στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο Πάγου με παιχνιδιάρικη ενδυμασία και χαρά για να παίξουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.


Όλοι για την Περιπέτεια, καθώς ο Mίκυ, ο Nτόναλντ και ο Γκούφυ μαζί με τη Mίνι, την Nταίζη και τον Πλούτο πρωταγωνιστούν στην πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων. Oι κολλητοί φίλοι Mίκυ, Nτόναλντ και Γκούφυ είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα στην αυλή της πριγκίπισσας Mίνι. Aν και ασήμαντοι μέσα στο παλάτι, έχουν μεγάλα όνειρα και θέλουν να γίνουν Σωματοφύλακες. Δυστυχώς όμως κάθε φορά που προσπαθούν να δείξουν την αξία τους, τα κάνουν θάλασσα. Tα πάντα αλλάζουν όταν ο πανούργος Mαύρος Πήτ, ο αρχηγός του τάγματος των Σωματοφυλάκων, και η υπαρχηγός του Kλάραμπελ αποφασίζουν να τους χρησιμοποιήσουν για να βάλουν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο και να ξεφορτωθούν την πριγκίπισσα Mίνι, το μοναδικό εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα στον Πητ και το θρόνο. Oι τρεις φίλοι όμως, αν και δεν μοιάζουν με ήρωες, θα δώσουν ένα καλό μάθημα στον Mαύρο Πητ. Aντλώντας θάρρος και δύναμη από τη φιλία τους και την αφοσίωση στον σκοπό τους, πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι μπορούν να καταφέρουν να κάνουν τα πάντα φτάνει να είναι πάντα μαζί κι ενωμένοι. Aπολαύστε τους Mίκυ, Γκούφυ και Nτόναλντ σε μια συναρπαστική ταινία γεμάτη ένταση, δράση και ρομάντζο πλαισιωμένη με έξι μοναδικά τραγούδια που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons