Πρόσκληση μελών ​Επιμελητηρίου στην Σύρο σε συνάντηση επί του θέματος περί υπαίθριας διαφήμισης

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που αποστείλαμε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 (αρ. πρωτ. 14102) στα μέλη μας στη Σύρο αναφορικά με το υπ. αρ. πρωτ. 27869/5-12-2016 έγγραφο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης περί της υπαίθριας διαφήμισης, σας πληροφορούμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2016 έκτακτη και επείγουσα σύσκεψη στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, όπου όλοι επαγγελματικοί οι φορείς του νησιού ενημερώθηκαν για αυτό το εξαιρετικά σοβαρό θέμα.

Πρόκειται για ζήτημα τεραστίων διαστάσεων, και για το λόγο αυτό οι φορείς της Σύρου αιτήθηκαν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων να διοργανώσει άμεσα συνάντηση προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σε όσους ενδιαφέρονται.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ. Νικολάου 6). Συνημμένο σας αποστέλλουμε προς ενημέρωσή σας το σχετικό ΦΕΚ (ΦΕΚ Α 224, Ν. 2946/8-10-01). Καθώς το θέμα αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων εντός και εκτός Ερμούπολης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων κινήθηκε ταχύτατα προκειμένου να αποφευχθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η επιβολή προστίμων που προβλέπεται από το νόμο.


Δείτε το πλήρες έγγραφο παρακάτω:

Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons