"Φωτίζουμε το Καραβάκι" - Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΦοίνικαΣας ενημερώνουμε ότι, η προγραμματισμένη εκδήλωση “Φωτίζουμε το Καραβάκι” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σύρος – Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων”, που θα πραγματοποιούνταν το Σάββατο 17.12.2016 στον Φοίνικα, για τεχνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών του Φοίνικα, ο Επιμορφωτικός – Φιλοτεχνικός Σύλλογος “Ο Φοίνικας Σύρου” και η Τοπική Κοινότητα, σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή “Φωτίζουμε το Καραβάκι”, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στην πλατεία του Φοίνικα.

Στο πλαίσιο της γιορτής θα παρουσιαστούν Παραδοσιακά Κάλαντα από την χορωδία του Νηπιαγωγείου Φοίνικα αλλά και Παραδοσιακοί Χοροί από τα παιδιά – εφήβους, μουσικούς και χορευτές του Επιμορφωτικού - Φιλοτεχνικού Συλλόγου.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για τους μικρούς φίλους από αγαπημένες παιδαγωγούς και θα δοθεί κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι Ο Αη Βασίλης και τα ΚαλλικαΝΤΑΝΑκια του, οι οποίοι θα φέρουν μαζί τους εκπλήξεις για όλα τα παιδιά!
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons