Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην ΣύροΜία καινούρια στήλη/δυνατότητα ξεκινά στο Syros Agenda

Μια νέα χρονιά έρχεται και είναι έτοιμη να μας συναπάρει, παρόλο τη δύσκολη καθημερινότητα μας, δε θα σταματήσουμε να έχουμε τη διάθεση να σουλατσάρουμε έξω και να περνάμε καλά.

Εμείς θέλοντας να είμαστε όσο μπορούμε εναρμονισμένοι στις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, μας πέρασε αρχικά ως σκέψη να δημιουργήσουμε μια στήλη αποκλειστικά με εκδηλώσεις με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο. Το συζητήσαμε, το επεξεργαστήκαμε και έτσι η νέα μας ιδέα παίρνει σάρκα και οστά!

Εκθέσεις, μικρές συναυλίες, φεστιβάλ, live, θέατρο και άλλα πολλά εμπλουτίζουν όλους τους μήνες την αρχοντική μας πρωτεύουσα. Το κοινό τους είναι ότι είναι δωρεάν. Θα σας δίνουμε την ευκαιρία να βγείτε και να περάσετε όμορφα, να κάνετε βόλτες στο νησί, παρουσιάζοντάς σας μία σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα, τα οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο. 

Ακόμη, αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό σε πολύ χαμηλές τιμές, θα σας το προτείνουμε κι αυτό (π.χ. live σε χώρους όπου θα πληρώνετε μόνο το φαγητό ή το ποτό σας). Δρώμενα που δίνουν στην πρωτεύουσα ένα χαρούμενο χρώμα και την κάνουν πιο φιλική, και που κάνουν άλλες μικρές και αλλά και πιο μεγάλες πόλεις ελκυστικότατες. Γιατί, όταν υπάρχει διάθεση και θετική ενέργεια, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να κάνεις, κι ας μην έχεις χρήματα!

Θα τις βρίσκετε δημοσιευμένες στη στήλη "Free Events" ή με το χαρακτηριστικό "free" δίπλα στην ανακοίνωση της εκδήλωσης. Στη σελίδα μας στο Facebook αναζητήστε τις με το hashtag #free_events_syros

Ξεκινάμε λοιπόν σιγά - σιγά να εμπλουτίζουμε με περισσότερες δημοσιεύσεις αυτή την κατηγορία!

Πάρτε, λοιπόν, μαζί το χαμόγελό σας - το μόνο που χρειάζεται - και ο στόχος μας θα είναι πως θα περάσουμε καλά.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons