Δοξολογία για το Νέο Έτος και υποδοχή του νέου Έτους

Σας στέλνουμε το Πρόγραμμα της Δοξολογίας για το Νέο Έτος που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως την 1η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή, σε συνέχεια της Θείας Λειτουργίας και περί ώρα 10:30 π.μ. και παρακαλούμε να παραστείτε στις αναφερόμενες σε αυτό εκδηλώσεις.

Υποδοχή Νέου Έτος 2017

Για την υποδοχή του νέου έτους την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 στην Ερμούπολη, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των καταστημάτων καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι από ώρα 08:00 μέχρι και τη δύση του ηλίου.

2. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών καταστημάτων καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι, με τη φροντίδα των υπηρεσιών τους και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Σύρου, τις εσπερινές ώρες από της παραμονής.

3. Σε συνέχεια της Θείας Λειτουργίας και περί ώρα 10:30 π.μ., θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ.κ. Δωρόθεος Β'.

4. Κοπή της βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Πλατεία Τσιροπινά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων
Γεώργιος Λεονταρίτης
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons