Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του εορτασμού του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Νικολάου

Λόγω του εορτασμού του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Νικολάου και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1002/12/35-στ’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας ότι:

- Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός οχήματος έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, από τις 14:00 της 5ης Δεκεμβρίου 2016 έως τις 14:00 της 6ης Δεκεμβρίου 2016.

- Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων πέριξ της Πλατείας Μιαούλη, πέριξ του Θεάτρου Απόλλων, στην Πλατεία Τσιροπινά, στην οδό Απόλλωνος, στην οδό Αγίου Νικολάου και στην οδό Καλομενοπούλου, από τις 06:00 έως τις 14:00 της 6ης Δεκεμβρίου 2016.

- Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.