Μουσική Βραδιά Αγάπης στο Νεράϊδα

Ο Α.Ο. Φοίνικα με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη Μουσική Βραδιά Αγάπης που διοργανώνει σε συνεργασία με το μεγάλο του Χορηγό, την εταιρεία CITΥ INSURANCE, για την ενίσχυση των συλλόγων Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου και Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων.

Ελάτε να απολαύσουμε σε εορταστικό κλίμα 3 μουσικά σχήματα του νησιού μας, υποστηρίζοντας το σημαντικότατο έργο των δύο συλλόγων και τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Μουσική Βραδιά Αγάπης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στον πολυχώρο Νεράιδα και θα συμμετέχουν τα συριανά μουσικά σχήματα:


All Time Classic
Ελπίδα Γαδ, Κλέαρχος Καραγιαννίδης, Βαγγέλης Αραγιάννης, Ζαννής Μαραγκός, Γιάννης Ρούσσος, Λένα Χατζηγρηγορίου

Νεανικές Μελωδίες και Όχι Μόνο
Λίνα Παπαεμμανουήλ, Γιώργος Λουδάρος, Ιωσήφ Ρούσσος, Θεόφιλος Ρεΐσης, Νίκος Ρούσσος, Κώστας Βόικος

Λαϊκή Ορχήστρα Σύρου
Αργυρώ Πανταζή, Αντώνης Μαραγκός, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, Ισίδωρος Ρούσσος, Πέτρος Βαρθαλίτης, Σάκης Κοτσαρίνης, Λευτέρης Βαρθαλίτης

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία των δύο συλλόγων (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Πελοποννήσου 4, Ερμούπολη, ώρες 10:00-14:00 και ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ Καραολή & Δημητρίου δίπλα στο χειμερινό Παλλάς ώρες 10:00-14:00), καθώς και στα καταστήματα:

• ΝΤΑΝΟΣ (Φοίνικας και Βικέλα 13, Ερμούπολη)
• ΜΑΝΝΑ MARKET (Μάννα)
• ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ STORE (Ποσειδωνία)
• SALAD SHOP (Ηρ. Πολυτεχνείου 18)
• GREEN SHIRT (Εθνικής Αντιστάσεως 20)
• ΜΑΡΑΓΚΟΣ (Εθνικής Αντιστάσεως 54)

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ ΤΑΜΕΙΟ | 10€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons