Πρόσκληση για την ένταξη Κυκλαδίτικων προϊόντων στο δίκτυο Aegean Cuisine

Το δίκτυο Aegean Cuisine διευρύνεται και πρόκειται να εντάξει επίσημα και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, Κυκλαδίτικα προϊόντα μεταποίησης που παράγονται και τυποποιούνται στα νησιά μας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί όσους επιχειρηματίες ασχολούνται με την παραγωγή, μεταποίηση και τυποποίηση τοπικών προϊόντων να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν τη σχετική αίτηση. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω έγγραφα:
=============

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δίνεται παράταση μίας εβδομάδας για την κατάθεση αιτήσεων ένταξης Κυκλαδίτικων προϊόντων στο δίκτυο Aegean Cuisine. Ως νέα ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, τις προϋποθέσεις και την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε δείτε το σχετικό άρθρο στη διαδικτυακή πύλη του Επιμελητηρίου. Όσοι έχετε ήδη καταθέσει αίτηση, παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα.
===============


Πηγή: e-kyklades.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.