«Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2016 - Βρες το ταλέντο σου!» στο Δημόσιο ΙΕΚ Σύρου

Το ΔΙΕΚ Σύρου συμμετέχει σε τοπικό επίπεδο στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2016 – Βρες το ταλέντο σου!», με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:00 μ.μ. στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Σύρου.

- Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
- Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
- Προπονητής Αθλημάτων
- Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
- Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

Δημόσιο ΙΕΚ Σύρου
2ο Γυμνάσιο Σύρου (Ξερόκαμπος), Ερμούπολη
Ευρωπαϊκή εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων, 5-9 Δεκεμβρίου 2016

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει από τις 5 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016 την πρώτη Ευρωπαϊκή εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων με σκοπό να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν, να χρησιμοποιήσουν και να βελτιώσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης. Πρόκειται για μία από τις δέκα βασικές δράσεις που προτείνει η Επιτροπή με το Νέο Θεματολόγιο Δεξιοτήτων για την Ευρώπη, το οποίο παρουσίασε φέτος τον Ιούνιο.
Η Επιτροπή, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων, προβάλλει υψηλής ποιότητας πρωτοβουλίες στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) για να βοηθήσει τους πολίτες να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας. Περισσότερες από 650 εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη – και στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, την EFTA και τις υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες – και θα αναδειχθεί έτσι ο σημαντικός ρόλος της ΕΕΚ στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, της απασχόλησης, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας. Ο κατάλογος των εκδηλώσεων ανά χώρα διατίθεται στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) διοργανώνουν όλη την εβδομάδα Workshops Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας στο Στέκι της Ευρώπης (Λεωφ. Αμαλίας 8). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://ec.europa.eu/greece/node/1863_el .

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons