Λα Τραβιάτα (Verdi) | The Met:Live in HD

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά την φαντασμαγορική παράσταση «ΡΟΥΣΑΛΚΑ» που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:55, στο Θέατρο Απόλλων, τη μεγαλειώδη όπερα «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ».

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές όπερες του Giuseppe Verdi, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Βενετία το 1853 ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες, κυρίως λόγω του τολμηρού και αντισυμβατικού θέματος στο οποίο αναφέρεται, δηλαδή τον έρωτα ενός γόνου καλής οικογένειας με μια εταίρα. Μια γκάμα από πασίγνωστες άριες και ντουέτα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ», μεταξύ αυτών τα «Libiamo», “Sempre Libera», «O mio rimorso» και άλλα αριστουργήματα. 

Μπορείτε να απολαύσετε την όπερα «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ» σε ζωντανή μετάδοση από το Lincoln Center της Metropolitan Opera σε μια από τις αίθουσες προβολής της Met σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου του Ομίλου ANTENNA καλύπτουν γεωγραφικά όλη την επικράτεια και αποτελούν τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού σε κάθε πόλη. 

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Επίσης, οι προβολές της Met Opera στην Ελλάδα υποστηρίζονται από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.

Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες ανεξαιρέτως τις πόλεις της Περιφέρειας είναι:
  • Γενική είσοδος: 15€
  • Φοιτητικό / άνεργοι / γκρουπ: 10€

Λα Τραβιάτα (Verdi)

11 Μαρτίου 2017 | Ώρα 19:55

Περιγραφή
Η Sonya Yoncheva φέρνει την περίφημη ερμηνεία της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτα Βαλερύ στο κοινό της Met: Live in HD για πρώτη φορά, απέναντι στον ανερχόμενο τενόρο Michael Fabiano στον ρόλο του εραστή της, του Αλφρέντο. Ο Thomas Hampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, τον κατηγορηματικά αντίθετο πατέρα του Αλφρέντο, σε μια επανάληψη της σκηνοθεσίας του Willy Decker υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisotti.

Υπότιτλοι: Ελληνικοι / Αγγλικοί

Cast
Βιολέτα Βαλερύ / Sonya Yoncheva, Αλφρέντο Ζερμόν / Michael Fabiano, Τζιορτζιο Ζερμόν / Thomas Hampson

Συντελεστές
Διεύθυνση Ορχήστρας Nicola Luisotti
Σκηνοθεσία Willy Decker
Σκηνικά-Κουστούμια Wolfgang Gussmann
Φωτισμοί Hans Toelstede
Χορογραφίες Athol FarmerTags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons