Ο Ιππότης του Ρόδου (Strauss) | The Met:Live in HD

Η σειρά των μεταδόσεων του προγράμματος "The Met:Live in HD" φτάνει το 2016 – 2017 σε 70 χώρες και έξι ηπείρους και μεταφέρεται για ακόμη μια χρονιά από τον Όμιλο ΑΝΤ1 σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Από το ξεκίνημά της το 2006, το πρόγραμμα The Met:Live in HD έχει φέρει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας 87 απευθείας μεταδόσεις -από τον Bellini και τον Berlioz ως τον Thomas Ades και τον Philip Glass - σε 17 εκατομμύρια λάτρεις της όπερας σε όλον τον κόσμο.

Έτσι με την υποστήριξη του Antenna Group, σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και το θέατρο "Απόλλων", σε απευθείας μετάδοση από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά πέντε παραστάσεις από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες ανεξαιρέτως τις πόλεις της Περιφέρειας είναι:
  • Γενική είσοδος: 15€
  • Φοιτητικό / άνεργοι / γκρουπ: 10€

Ο Ιππότης του Ρόδου (Strauss) 

13 Μαΐου 2017 | Ώρα 19:30

Περιγραφή
Η πρώτη νέα παραγωγή της Met από το 1969 του ρομαντικού αριστουργήματος του Strauss διευθύνεται από τον μαέστρο James Levine και σκηνοθετείται από τον Robert Carsen, του οποίου η πιο πρόσφατη σκηνοθεσία στη Met ήταν το επιτυχημένο ανέβασμα του Φάλσταφ το 2013. Η Renée Fleming ερμηνεύει έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους ως Μαρσαλίν απέναντι από την Elīna Garanča στις πρώτες της παραστάσεις στην Αμερική ως Οκτάβιαν, ο παρορμητικός νεαρός του τίτλου του έργου. Η διανομή περιλαμβάνει ακόμα τον Günther Groissböck ως Βαρόνο Οξ, την Erin Morley ως Σοφί, τον Marcus Brück στο ντεμπούτο του στη Met ως Φανινάλ και τον Matthew Polenzani ως Ιταλό Τραγουδιστή. Ο Ιππότης του Ρόδου είναι μια συμπαραγωγή με το Royal Opera House, Covent Garden, και το Teatro Regio di Torino.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί / Αγγλικοί

Cast
Μαρσαλίν / Renée Fleming, Οκτάβιαν / Elīna Garanča, Σοφί / Erin Morley, Ένας Τραγουδιστής / Matthew Polenzani, Φανινάλ / Marcus Brück, Βαρόνος Οξ / Günther Groissböck

Συντελεστές
Διεύθυνση Ορχήστρας James Levine
Σκηνοθεσία Robert Carsen
Σκηνικά Paul Steinberg
Κουστούμια Brigitte Reiffenstuel
Φωτισμοί Robert Carsen, Peter Van Praet

[Οι πληροφορίες είναι από την επίσημη σελίδα της Metropolitan Opera www.metinqreece.gr]Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons