Ρωμαίος και Ιουλιέτα (Gounod) | The Met:Live in HD

Η σειρά των μεταδόσεων του προγράμματος "The Met:Live in HD" φτάνει το 2016 – 2017 σε 70 χώρες και έξι ηπείρους και μεταφέρεται για ακόμη μια χρονιά από τον Όμιλο ΑΝΤ1 σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Από το ξεκίνημά της το 2006, το πρόγραμμα The Met:Live in HD έχει φέρει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας 87 απευθείας μεταδόσεις -από τον Bellini και τον Berlioz ως τον Thomas Ades και τον Philip Glass - σε 17 εκατομμύρια λάτρεις της όπερας σε όλον τον κόσμο.

Έτσι με την υποστήριξη του Antenna Group, σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και το θέατρο "Απόλλων", σε απευθείας μετάδοση από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά πέντε παραστάσεις από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες ανεξαιρέτως τις πόλεις της Περιφέρειας είναι:
  • Γενική είσοδος: 15€
  • Φοιτητικό / άνεργοι / γκρουπ: 10€

Ρωμαίος και Ιουλιέτα (Gounod)  

21 Ιανουαρίου 2017 | Ώρα 19:55

Περιγραφή
Ο συγκλονιστικός συνδυασμός του Vittorio Grigolo και της Diana Damrau, που πρωταγωνίστησαν πέρσι στη Μανόν, σμίγει ξανά σε μια νέα παραγωγή της όπερας του Gounod βασισμένης στο έργο του Shakespeare. Η Damrau κάνει το ντεμπούτο της στον ρόλο της Ιουλιέτας στη νέα σκηνοθεσία του Bartlett Sher, υπό τη διεύθυνση του Gianandrea Noseda. Ο Elliot Madore ερμηνεύει τον Μερκούτιο και ο Mikhail Petrenko τον Αδερφό Λαυρέντιο. Η σκηνοθεσία του Sher είναι μια παραγωγή της La Scala, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ το 2008.

Υπότιτλοι: Ελληνικοι / Αγγλικοί

Cast
Ιουλιέτα / Diana Damrau, Ρωμαίος / Vittorio Grigolo, Μερκούτιος / Elliot Madore, Αδερφός Λαυρέντιος / Mikhail Petrenko

Συντελεστές
Διεύθυνση ορχήστρας Gianandrea Noseda
Σκηνοθεσία Bartlett Sher
Σκηνικά Michael Yeargan
Κουστούμια Catherine Zuber
Σχεδιασμός φωτισμών Jennifer Tipton
Χορογραφίες Chase Brock


[Οι πληροφορίες είναι από την επίσημη σελίδα της Metropolitan Opera www.metinqreece.gr]


Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons