Στείλε γράμμα στον Άη ΒασίληΣτο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων», τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιούν τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη».

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, το Ταχυδρομείο του νησιού μας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, θα παραμείνει ανοικτό από τις 10:00 μέχρι τις 20:30, προσφέροντας μαζί με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες γλυκίσματα και ευχές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους. 

Περίπου στις 19:00 θα γίνει μικρή εκδήλωση στο χώρο του Ταχυδρομείου. Η εκδήλωση αυτή θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όσα παιδιά, τη συγκεκριμένη ημέρα (από το πρωί) ρίξουν στο γραμματοκιβώτιο του Αϊ Βασίλη τα γράμματά τους. Οι 25 τυχεροί θα πάρουν, από τα χέρια του Αϊ Βασίλη, δώρο, puzzle και τετράδια με την αγαπημένη τους ομάδα.

Φέτος ο Άη Βασίλης, θα ανακηρύξει τον SUPER τυχερό, με δώρο …….. ένα ποδήλατο.

Από τις αρχές του μήνα, το γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη του Κεντρικού Καταστήματός των ΕΛΤΑ και περιμένει τα γράμματα μικρών και μεγάλων. 

Τα γράμματα, με παραλήπτη τον Αϊ Βασίλη, ξεχωρίζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα και διαβιβάζονται στις Δημόσιες Σχέσεις καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια φτάνουν τις εκατό χιλιάδες περίπου, ένας αριθμός που προκύπτει απολογιστικά από τον αριθμό των απαντητικών επιστολών Και αυτές οι απαντήσεις μπορούν να σταλούν μόνο στις περιπτώσεις που αναγράφεται το όνομα και η διεύθυνση του αποστολέα.

Για τους Ταχυδρομικούς, αυτή η διαδικασία είναι μια ακόμη έκφραση του κοινωνικού ρόλου του Ταχυδρομείου. Ο ρόλος και η λειτουργία των ΕΛΤΑ εδώ και 187 χρόνια, το δέσιμο και οι στενές σχέσεις που έχει οικοδομήσει το Ταχυδρομείο με την ελληνική κοινωνία, εκφράζεται απόλυτα σε αυτή τη δράση. Δεν κινούνται με στόχο την αύξηση εσόδων (τα γράμματα στον Αϊ Βασίλη δεν απαιτούν γραμματόσημο) δεν είναι διαφημιστική κίνηση και διαδικασία, δεν είναι προωθητική ενέργεια, δεν είναι δηλαδή επιχειρηματική κίνηση, αλλά καθαρά ανταπόκριση σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν» να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons