ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες

Το φετινό πρόγραμμα του Νίκου Πορτοκάλογλου με τίτλο «Restart», περιλαμβάνει νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο, σε μια προσπάθεια αναζήτησης του αντίδοτου μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

"Θα περάσει κι αυτό", "Αν μια φορά ρωτούσες" και τώρα το "Εισιτήριο" είναι τα τρία τραγούδια που ήδη κυκλοφόρησαν από το νέο μου άλμπουμ το οποίο θα έλθει μέσα στους πρώτους μήνες του '17.

Οι "Ευγενείς αλήτες" είναι η νέα μου μπάντα. Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Οι πρόβες είναι παιδική χαρά: απολαμβάνω κάθε νέα ιδέα, κάθε νέο ήχο και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τις ευγενείς αλητείες μας.

Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Η μεγάλη δύναμη όμως αυτής της ομάδας είναι οι φωνές: έξι μουσικοί στη σκηνή, έξι φωνές. Καθεμιά ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλες μαζί μια μικρή χορωδία. Δεν βλέπω την ώρα να την μεγαλώσουμε.

Να κάνουμε μαζί το Restart...

Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, λάφτα, μεταλλόφωνο
Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά
Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά
Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα
Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα

Διοργάνωση: Art-Tc LIVE
Υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης / ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
12-13 Δεκεμβρίου 2016 | Ώρα 21:00
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Τιμή εισιτηρίου: 
Πλατεία, Θεωρεία Α & Β: 15€
Εξώστης Α: 13€
Εξώστης Β: 10€
Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων 10€ (σε οποιαδήποτε θέση)


Προπώληση


Monday the 12th & Tuesday the 13th of December 2016
"Restart"- Concert
Start Time 21:00

Nikos Portokaloglou makes new start “Restart” with a new band and new songs. The band consists of five talented young musicians and singers. They play trumpet, violin, piano, “yokalili and “outi”.


TICKET PRICES
Square / Balcony a: 15 €
Balcony b: 13 €
Balcony c: 10 €
Student / Disabled / Unemployed: 10 €

Buy your ticket
* Apollo theater, Tel. 22810.85192
* Ticket Services
Tags: , , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons