Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσεων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης προσκαλεί όλους του δημότες, τους συλλογικούς φορείς, τους επαγγελματίες του νησιού, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο σε μια ανοιχτή συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Βαλμά του Επιμελητηρίου Κυκκλάδων με θέμα: «Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσεων Τουριστικής Προβολής».

Στη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και ενεργειών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την τουριστική προβολή και προώθηση της Σύρου, κατά τη χρονική περίοδο 2015 – 2016, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί το τουριστικό πλάνο του 2017.

Στόχο της εν λόγω συνάντησης αποτελεί ο γόνιμος διάλογος των εμπλεκόμενων φορέων με γνώμονα την ενίσχυση και βελτίωση της ελκυστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία, διότι η τουριστική και κατ’ επέκταση η οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας αποτελεί υπόθεση συλλογική και προϋποθέτει κοινή δράση και προσπάθεια. 

Σας περιμένουμε.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons