Παρουσίαση του ταξιδιού ΕΙΔΟΘΕΑ 2016 στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Σας προσκαλούμε στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, να μοιραστούμε κάποιες από τις πρωτόγνωρες και ξεχωριστές εμπειρίες τριών τολμηρών Συριανών ιστιοπλόων, που συμμετείχαν ως υπότροφοι, στο Πρόγραμμα Ιστιοναυτικής Εκπαίδευσης «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016», το οποίο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργάνωσε η Κοιν.Σ.Επ. «ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που έχει έδρα την Ανδρο, για νέους & νέες 15-17 χρονών.

Το πρόγραμμα «ΕΙΔΟΘΕΑ», είναι στην ουσία, μια εξομοίωση της πορείας της ζωής ενός ναυτικού, από την αναζήτηση εργασίας μέχρι τον επαναπατρισμό του και δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες, να ταξιδέψουν και να εργαστούν σε ένα εκπαιδευτικό ιστιοφόρο.

Περιμένουμε λοιπόν νέους και νέες, να γνωρίσουν το πρόγραμμα ώστε όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα ταξίδια αυτά βιώνοντας μια μοναδικά μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής!

Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons