ΥΓΕΙΑ: Ενημερωτική συνάντηση για τον θηλασμό

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., σας καλωσορίζουμε σε μια φιλική συνάντηση στην Παιδική Χαρά του* Ι.Ν. Παναγίτσας, στα Χρούσσα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Υπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Σύρου, Αργυρένια Παραμάνη, η οποία προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.
Για πληροφορίες καλέστε στο 6973358788 

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.


* σε περίπτωση άστατου καιρού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ναού.
Facebook event: www.facebook.com/events/693352667500267/Κέντρο Πληροφόρης Θηλασμού Σύρου 
Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος
(La Leche League Greece)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«Θηλασμός: Από τη θεωρία στην πράξη. Ερωτήσεις - Απαντήσεις σε μέλλουσες και νυν μητέρες για τον Θηλασμό.»

  • Τα Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού (ΚΠΘ) λειτουργούν σαν πηγές πληροφόρησης και υποστήριξης για τον μητρικό θηλασμό σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν Σύμβουλοι ή Ομάδες του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος. Διαθέτουν το έγκυρο υλικό του Συνδέσμου και οργανώνουν συναντήσεις με στόχο τη στήριξη και ενθάρρυνση από μητέρα προς μητέρα.
  • Οι Συντονίστριες των ΚΠΘ είναι μητέρες που μοιράζονται την εμπειρία τους ως θηλάζουσες μητέρες για να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν άλλες μητέρες στην κατάκτηση της τέχνης του θηλασμού, με στόχο ο θηλασμός να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία για κάθε μητέρα. Πηγή πληροφόρησής και υποστήριξης τους αποτελεί η La Leche League International.
  • Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, ανεξάρτητη από θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, που προσφέρει πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη σε μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους. Εκπροσωπεί στη χώρα μας το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού, La Leche League International (LLLI), που είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο, με παραρτήματα σε 72 χώρες. Από το 1979 συμβουλεύει τον OHE σε θέματα θηλασμού και συνεχίζει να συνεργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και με άλλους διεθνείς φορείς.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons