Δωρεάν σεμινάριο κιθάρας στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Jazz ΣύρουΓια μια ακόμη φορά το Φεστιβάλ Τζαζ Σύρου μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά τα μυστικά της τέχνης του αυτοσχεδιασμού. Αυτή τη φορά με ένα διαδραστικό σεμινάριο κιθάρας που μπορούν να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όσοι ασχολούνται με την κιθάρα, ανεξαρτήτως του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. Στο σεμινάριο, που έχει τον τίτλο «Κάνε τον ήχο σου προσωπικό», αναλύεται ο ρόλος της κιθάρας ως σόλο όργανο αλλά και ως μέρος ενός μουσικού συνόλου, με αναφορά σε διάφορα στυλ (blues, jazz, rock-fusion κ.ά.) και προτείνονται τρόποι βελτίωσης της τεχνικής και του αυτοσχεδιασμού.

Διδάσκει ο έμπειρος και εξειδικευμένος δάσκαλος κιθάρας Παντελής Γκέρτσος, εκπρόσωπος του University Of West London στην Ελλάδα. 

Δηλώσεις συμμετοχής με ένα μήνυμα στο syrosjazzfestival@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Διοργάνωση: Δήμος Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons