Επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 2016


Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στις οποίες σας καλούμε να παραστείτε:

1. Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2016.

2. Στις 24-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου κ. Μάρκο Δαδάο.

3. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Τελετάρχες ορίζονται, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος, υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons