ΕΚΘΕΣΗ: Φως - Σκιά | Syros Open Art Studios

Η Ομαδική Έκθεση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στα Syros Open Art Studios με τίτλο "Φως  - Σκιά" θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 21 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα τέχνης Γ. & Ε. Βάτη στην πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη.

Ώρες Λειτουργίας: 
11:30-14:00 και 19:00-22:00

Αν η καλλιτεχνική πράξη, η «δημιουργία» είναι μια προσωπική μάχη με την εντροπία και με τη φθορά, ακόμη περισσότερο σε ένα μικρό νησί στη μέση του Αιγαίου μπορεί και να είναι πράξη αντίστασης. Αντίστασης στη μιζέρια, στην εύκολη κατανάλωση, στη βουβαμάρα και την παθητικότητα.

Δέκα καλλιτέχνες μόνοι και από κοινού σε μια έκθεση διαφορετικών τεχνικών και διαφορετικών αναγνώσεω συνεχίζοντας μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν καλλιτέχνες της Σύρου αποφάσισαν να ανοίξουν τα εργαστήριά τους και να αλληλογνωριστούν με το κοινό στον "τόπο του εγκλήματος".

Σκιά και φως. Σκιά πραγματικού και φως ελπίδας. Σκιά βάρους και φως ανάτασης. Ήττες και νίκες, βαρίδια και φτερά στα πόδια, τα πινέλα, τα πενάκια, τα καλέμια και τις κάμερες. Έτσι κι αλλιώς κάθε καλλιτέχνης κυνηγάει και κυνηγιέται απ’ τα δικά του φαντάσματα.

Συμμετέχουν οι:
Νίκος Αναγνωστόπουλος, Χρυσάνθη Ζαράρη, Γιολάντα Ζιάκα, Ματίνα Μάμαλη, Κώστας Μάστορης, Θανάσης Μπαξόπουλος, Χάρη Καστρηνού, Κώστας Καταγάς, Θένια Κόκκα, Κωνσταντίνα Μαργαρίτα Τερζή.


Επίσημη ιστοσελίδα: http://openartstudios.gr
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons