Η Συριανή γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα ως εργαλείο προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος μας

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, μια ημέρα πριν την έναρξη του «Syros GrEATings», του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομικού Πολιτισμού της Σύρου που θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, σας προσκαλούμε στο πλαίσιο του φεστιβάλ προκειμένου να συζητήσουμε για την αξία της χρήσης τοπικών, συριανών προϊόντων στην εστίαση και την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, ενισχύοντας με αυτό το τρόπο το γαστρονομικό προφίλ της Σύρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 11:00-13:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (κτίριο «Βαλμά»). Ο πρωτοπόρος εστιάτορας Γιώργος Χατζηγιαννάκης από το εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης, η δημοσιογράφος γεύσης και μια εκ των συγγραφέων του βιβλίου "Του άνεμου και της αρμύρας" Νανά Δαρειώτη, ο έμπορος Κώστας Πρέκας και η μαγείρισσα Μάρω Διακάτου, θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές μιας ουσιαστικής συζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την αξία της καθιέρωσης της Σύρου ως γαστρονομικού προορισμού.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για έναν ουσιαστικό διάλογο, τροφή για σκέψη.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons