Ανοιχτό Κάλεσμα συμμετοχής στο Project και την παρουσίαση των Dorcas Román και Marielys Burgos Meléndez από το Πουέρτο Ρίκο


Ανοιχτό Κάλεσμα συμμετοχής στο Project και την παρουσίαση των προσκεκλημένων μας καλλιτεχνών Dorcas Román και Marielys Burgos Meléndez από το Πουέρτο Ρίκο, για άτομα από 16 ετών και άνω, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο χορό:

Καλούμε την κοινότητα να ερευνήσει μαζί μας συγκεκριμένες κινητικές εικόνες σε προκαθορισμένες τοποθεσίες στην Ερμούπολη. Μέσα από ασκήσεις διαλογισμού, παρατήρηση τοπίων και στρατηγικές χαρτογράφησης θα εξερευνήσουμε θέματα όπως η αποχώρηση, η συνέχεια, η κινητικότητα και η παροδικότητα, και συλλογικά θα δημιουργήσουμε μια χορογραφική σύνθεση που θα χρησιμοποιηθεί ως ένα κινούμενο "καρτ ποστάλ" της πόλης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπαραστήσουν τoχορευτικό αυτό ταξίδι στην παρουσίαση του πρότζεκτ, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. 

Η Dorcas Román και η Marielys Burgos Meléndez είναι χορεύτριες και χορογράφοι από το Πουέρτο Ρίκο και θα βρίσκονται στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Artistic Residency/παροχή καλλιτεχνικής κατοικίας, για την υλοποίηση του project τους με τίτλο "Islanders: among Waters". Τη δεύτερη εβδομάδα της διαμονής τους, 10-14 Οκτωβρίου 2016, στοχεύουν να συνεργαστούν με άτομα της κοινότητας της Σύρου, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο project.

Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η αγγλική.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Κέντρο Χορού Ακροποδητί ή στα τηλέφωνα: 22810-80690, 6944-771449, 6973-792685.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons