Εκδρομή Κλασσικών Οχημάτων (Classic Car Drive) στην Σύρο (27-30.10.2016)

Το Classic Car Center of Greece και ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Σύρου "Syros Enfield" συνδιοργανώνουν από την Πέμπτη 27 έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στο νησί της Σύρου, την Εκδρομή Κλασσικών Οχημάτων (Classic Car Drive).

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες για την εκδήλωση.


Συνοπτική Παρουσίαση

Το Classic Car Center of Greece (www.3cg.gr) αποτελεί μια ιδέα που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων που έχει πάθος και αγάπη για τα παλιά, Ιστορικά Οχήματα (Ι.Ο.) εντός και εκτός Ελλάδας.

Μας αρέσουν οι αρχές και προδιαγραφές σχετικά με τον χαρακτηρισμό και την πιστοποίηση των Ι.Ο. της FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens), δηλ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων-ΔΟΠΑ και της FIA (Fédération Internationale de l’ Automobile). Ενεργά στηρίζουμε το πνεύμα του Turin Charter, καθώς και το τρίπτυχο:
  • Preserve historic vehicles (διαφύλαξη των Ι.Ο.)
  • Protect the responsible use of historic vehicles (προστασία της συνετής χρήσης των Ι.Ο.)
  • Promote historic vehicle culture (προώθηση της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς των Ι.Ο.)
  • CCCG
Το 3cg.gr με επίκεντρο το Garage μας έχει την μορφή ενός χαλαρού Group φίλων (ή car aficionados) που επιθυμούν να βρίσκονται μεταξύ τους για παρέα, βόλτες με τα κλασικά τους οχήματα της μορφής ‘Cars & Coffee’, ή τη συμμετοχή σε θεματικές εκδρομές ‘Drive & Culture’ (π.χ. βόλτες και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους), σε εκδηλώσεις ακριβείας (regularity rallies, circuits, hill climbs), σε πλοηγήσεις, παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις με φιλανθρωπική χροιά, ή στατικές (εκθέσεις, καλλιστεία κ.ά.), είτε με τη διοργάνωση ομιλιών, σεμιναρίων, αναφορών από δρώμενα μέσα και έξω από τη χώρα, κοινωνικών εκδηλώσεων και άλλων.

Περισσότερα: https://3cg.gr/
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons