Κλείσιμο της οδού Ελ. Βενιζέλου και άλλων οδών λόγω εργασιών αποκατάστασης

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/71-α’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:
  • Διακόπτεται η κίνηση παντός οχήματος, καθ΄όλο το μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το ύψος της Πλατείας Μιαούλη μέχρι και το ύψος της Ακτής Εθνικής Αντίστασης, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00 έως και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 06:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τοπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος.
  • Επίσης, τοπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν: α) επί της οδού Μπαμπαγιώτου και β) επί της οδού Γεωργίου Σουρή δίπλα από τον Ο.Τ.Ε.
  • Η διέλευση των οχημάτων, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιείται από τον Περιφερειακό δρόμο Δηλίου – Ερμουπόλεως και από την οδό Χίου, η οποία θα είναι μονόδρομος ώστε όσα αυτοκίνητα έρχονται από τη Δόξα, το Βροντάδο κλπ. προς την Πλατεία Μιαούλη να έχουν διέξοδο προς την οδό Σταματίου Πρωίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης


Διαβάστε επίσης:
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons