ΥΓΕΙΑ: Προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Δύσκολες κλινικές περιπτώσεις (29/9-2/10/2016)

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου στη Σύρο, 29 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο "Απόλλων"  με θέμα:

«Προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Δύσκολες κλινικές περιπτώσεις»

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις στα θέματα που σχετίζονται με την αθηροσκλήρωση, τις επιπλοκές και την πρόληψή της καθώς και με το ευρύτερο φάσμα της καρδιαγγειακής νόσου και να παρουσιάσει ότι νεότερο από τις πρακτικές που ασκούνται από τις Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές Επιστημονικές Εταιρείες. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης και των συνεπειών της. Έχοντας λάβει υπόψη τα σχόλια σας έχουμε συμπεριλάβει φέτος τα διαδραστικά κλινικά περιστατικά με συμμετοχή του κοινού.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σύρου και τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων για τη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση του σεμιναρίου αυτού. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που όλοι υφιστάμεθα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα δυναμικό και ωφέλιμο τριήμερο με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Η ενεργή συμμετοχή σας και το 2016 μας τιμά και αποτελεί το αναμφισβήτητο κριτήριο για την επιτυχία του στόχου μας.

Με εκτίμηση,
Δ. Ρίχτερ
Πρόεδρος
Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας,
Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons