Εσπερίδα στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου 2016 Golden Helix Summer SchoolΣτο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου 2016 Golden Helix Summer School, με θέμα «Cancer Genomics and Individualized Therapy», το οποίο διοργανώνεται στη Σύρο από τον διεθνή ερευνητικό οργανισμό Golden Helix Foundation με έδρα το Λονδίνο, κατά το διάστημα 22-26 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα ανοικτή στο κοινό στην Έπαυλη Τσιροπινά, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, κατά τις ώρες 18:00 - 20:00. 

Στην εσπερίδα θα υπάρχουν εισηγήσεις σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον χώρο της Ογκολογίας από διακεκριμένους επιστήμονες, όπως ογκολόγους - παθολόγους, ακτινοθεραπευτές, ειδικούς ψυχολόγους, οι οποίοι στη συνέχεια θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από το κοινό. Την εσπερίδα συντονίζουν οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτριος Καρδαμάκης και Γεώργιος Π. Πατρινός.


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons