Όταν πονάω το γλεντάω… στο Severo+ μαζί με Κωνσταντίνο Νάζη!

Ένας νεαρός, ανερχόμενος τραγουδιστής, ο Κωνσταντίνος Νάζης, επιτυχίες του οποίου είναι τα κομμάτια «Θέλω τα δικά σου τα φιλιά», «Σε όλα ναι »«Πες μου», «όταν πονάω το γλεντάω» θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στο Severo Plus στην Σύρο. Ο Κωνσταντίνος Νάζης όπως είδαμε στη σελίδα του στο facebook, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός ότι κανείς άλλος στην οικογένειά του δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος έδειξε από μικρός την προτίμησή του στην τέχνη της μουσικής. Οι σπουδές του στη φωνητική για επτά χρόνια (με δασκάλους τον Χρήστο Λυριτζή και τον Ακη Δείξιμο), στην κιθάρα για οκτώ χρόνια και στο σολφέζ dictee για πέντε χρόνια, το αποδεικνύουν. Έχει σπουδάσει ακόμα και κατέχει πτυχίο και στον τομέα music sound technology.

To 2010 o Κωνσταντίνος Νάζης συμμετείχε στην τηλεοπτική διαδικασία – talent show «X – FACTOR» όπου έγινε δεκτός με εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή που τον επέλεξε για τα «live» καθώς και με μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως το τέλος (συμμετείχε σε δέκα live), σίγουρα, όμως, κέρδισε μια σημαντική εμπειρία και πάνω απ΄ όλα την αγάπη του κόσμου.

Mια αγάπη που τον ακολούθησε και στις live εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην πρώτη του ηχογράφηση με τίτλο «Παζλ» που κυκλοφόρησε το 2011 από την δισκογραφική εταιρία LYRA. Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2012 η επιτυχία «Πιο κοντά» σε στίχους Νικολέτας Περάκη, μουσική και production Dj PANTELIS. Το single κυκλοφόρησε από τη Sugar Factory Records.

Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, επέστρεψε δυναμικά με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πες μου» σε μουσική Κυριάκου Γραμματικόπουλου και στίχους Γιώργου Αλεξόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης θα είναι μαζί και σας περιμένει!!!

Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ (6 ευρώ το 2ο ποτό)

Τιμή απλής φιάλης: 80 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων:6936191872, 6937186961
Open doors: 23:00
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons