Το Τravel Channel International προβάλλει την Ελλάδα και την Σύρο σε 74 χώρες


Απολαύστε πλάνα της Σύρου στο θεματικό επεισόδιο: Greek Islands Lifestyle (Ο Τρόπος Ζωής στα Ελληνικά Νησιά)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη καμπάνια του ΕΟΤ σε συνεργασία με το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κανάλι Travel Channel International. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της αν. υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά που περιλαμβάνει συνδυασμό διαφημιστικών μέσων για τη δυναμική και πλέον αποτελεσματική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, που περιλαμβάνει συνδυασμό διαφημιστικών μέσων για την δυναμική και πλέον αποτελεσματική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και περιλαμβάνει 5 θεματικά επεισόδια διάρκειας 60’’ που γυρίστηκαν από το Travel Channel International και προβάλλουν τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διαφορετικούς προορισμούς. 

Η καμπάνια σχεδιάστηκε με βάση τη στοχευμένη προώθηση των θεματικών τουριστικών προϊόντων και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. 

Τα θεματικά επεισόδια μέσω του Travel Channel «ταξιδεύουν» σε 74 χώρες και σε δεκάδες εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο και φέρουν την ονομασία: 
  • Sea and Sun (Ήλιος και Θάλασσα) 
  • Luxury (Πολυτέλεια) 
  • City Break (Τουρισμός Πόλεως) 
  • Gastronomy (Γαστρονομία) 
  • Greek Islands Lifestyle (Ο Τρόπος Ζωής στα Ελληνικά Νησιά)


Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons