Πατρίδα αξέχαστη, Μικρά Ασία - Χοροί από τις Αλησμόνητες Πατρίδες

Το Παραδοσιακό εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Σύρου, διοργανώνει χορευτική παράσταση αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες με χορούς από την Μικρά Ασία και την Καππαδοκία.

Η παράσταση αυτή είναι αφιερωμένη στους πληθυσμούς, που έχουν υποστεί διωγμούς και γενοκτονίες στην περιοχή της Μικράς Ασίας και στις γειτονικές περιοχές. Αποτελεί ένα φόρο τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους, που παρόλο τον κατατρεγμό και τις δυσθεώρητες δυσκολίες, που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να επιζήσουν, να δημιουργήσουν και να επιτύχουν, φτιάχνοντας με αισιοδοξία, υπομονή, πείσμα και κουράγιο μια νέα αξιολογότατη ζωή, μη λησμονώντας οτιδήποτε αφορούσε τη ζωή τους στις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Υπεύθυνος χορευτικών ομάδων: Νίκος Σολάρης


Info:
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολης (Τ. 2281085192)
Ώρα έναρξης 20:00
Τιμή Εισιτηρίου 8 & 5€ (παιδικό - φοιτητικό)

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.